Punjači / AC adapteri

Vijek trajanja

Sve punjive baterije imaju ograničen vijek trajanja i polako gube kapacitet za pohranu sa svojim starošću, zbog sekundarne kemijske reakcije unutar baterije, bez obzira da li se baterija koristi ili ne.Sigurnost podataka - privatnost

Sigurnost podataka - privatnost

Tvrtka Instal Eršek d.o.o. će poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Tvrtka Instal Eršek d.o.o. može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi tvrtci Instal Eršek d.o.o. Instal Eršek d.o.o. će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga tvrtke Instal Eršek d.o.o. na zadovoljstvo korisnika. Instal Eršek d.o.o. se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.

Log zapisi 

Instal Eršek d.o.o. bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke. Instal Eršek d.o.o. na ovaj način prikupljene informacija koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize.

Kolačići 

Kolačići koje koriste stranice Instal Eršek d.o.o.  služe isključivo za identifikaciju sjednice pojedinog posjetitelja i ne bilježe nikakve druge informacije o posjetitelju, niti ih Instal Eršek d.o.o. ustupa trećim stranama.

Linkovi 

Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s tvrtkom Instal Eršek d.o.o., niti Instal Eršek d.o.o. ima kontrolu nad njima. Posjetitelji naših stranica se podsjećaju da prilikom posjeta drugim stranicama provjere izjave o privatnosti ili druge relevantne dokumente koji reguliraju način prikupljanja osobnih podataka posjetitelja.

Osobni podaci 

Politikom privatnosti tvtka Instal Eršek d.o.o. štiti privatnost svojih klijenata i iskazuje brigu za njihove osobne podatke prema Općoj EU Uredbi o zaštiti osobnih podatka 2016/679/EZ (Uredba) i Zakona o provođenju Opće EU uredbe o zaštiti osobnih podataka NN 42/2018. Politikom privatnosti Instal Eršek d.o.o. obvezuje se obrade osobnih podataka provoditi isključivo prema načelima Uredbe.

Prema Uredbi, osobni podaci su svi podaci koji se odnose na pojedinca (ispitanik) čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi.

Informacije prikupljene prilikom kreiranja korisničkog računa na web stranici www.bateije24.com koriste se na slijedeće način:

- Ime, prezime, adresa e-pošte koristimo za identifikaciju korisnika i ponovni pristup internet trgovini.

- Adresa e-pošte koristimo za kontaktiranje s Vama u slučaju nedovršene kupnje proizvoda, slanju obavijesti o dostupnosti proizvoda kojeg želite kupiti

- Ime, prezime, adresa e-pošte, telefonski broj, poštanski broj, mjesto i adresa koristimo za obradu i praćenje narudžbe, uključujući dostavu proizvoda na navedenu adresu.

- Ime, prezime, adresa e-pošte, telefonski broj koristimo za upravljanje nesuglasicama u vezi kupnje

- Datum rođenja nam je potreban zbog zakonskog okvira starosti korisnika koji se registrira (U skladu s Općom EU uredbom 2016/679/EZ od 27.travnja 2016., Instal Eršek d.o.o. ne dozvoljava registraciju‚ osobama mlađim od 16 godina)

- OIB nam je potreban ukoliko zatražite R1 račun.

S vašim će se osobnim podacima postupati sukladno mjerodavnim propisima uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja gubitka ili uništenja.

Voditelj obrade čuva povjerljivost vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni

Instal Eršek d.o.o. pohranjuje osobne podatke registriranih kupaca internet stranice www.baterije24.com na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade. 

Obrada

Prema Uredbi, obrada je svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

Prikupljanje podataka

Instal Eršek d.o.o. prikuplja putem web shopa isključivo osobne podatke koje kupac upisuje samostalno. Podaci se prikupljaju registracijom za korištenje web shopa. Prikupljanje podataka nužno je za pružanje usluga web shopa, naplatu i dostavu kupljenih roba i usluga te su oni prikupljeni temeljem uvjeta o korištenju.

Registracijom na stranicama www.baterije24.com od Vas tražimo neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas putem registracije koristimo kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. To smo proveli koristeći najsuvremenije enkripcijske metode te odabirom partnera koji iza sebe imaju iskustvo i reputaciju.

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća Instal Eršek d.o.o. na stranicama baterije24.com te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na navedenim stranicama te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

Svrha i uvid

Osobni podaci koriste se isključivo u ranije navedene svrhe te će u postupku obrade biti dostupni vanjskim izvršiteljima obrade. Vanjski izvršitelji su organizacije iz EU koje Instal Eršek d.o.o. koristi radi hostinga opreme i pružateljima usluga distribucije robe u svrhu isporuke narudžbi.

Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav)

Ispitanici imaju pravo na informaciju, ispravak osobnih podataka, njihovo brisanje te povlačenje privole.

Kupac (ispitanik) ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav). Kupac to može učiniti zahtjevom na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka voditelj-zbirke-osobnih-podataka@instalersek.hr i podaci će biti izbrisani bez odgađanja. 

Po zahtjevu ispitanika mi ćemo u najkraćem roku sve vaše osobne podatke koje pohranjujemo eksportirati u xsl ili txt format, te ih isporučiti klijentu putem e-maila.

Pravo na prigovor

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka voditelj-zbirke-osobnih-podataka@instalersek.hr. Imate pravo i na prijavu nadzornom tijelu - Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Ostalo

U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušenja integriteta podataka unutar naše ili baze nekog od naših ugovorenih partnera obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe u roku 72 sata od nastalog prekršaja.

Ako želite saznati više o tome koje podatke pohranjujemo te na koje načine, ili bilo što vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na voditelj-zbirke-osobnih-podataka@instalersek.hr

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Izjava o privatnosti poduzeća Instal Eršek d.o.o. se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici baterije24.com  te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Iz istoga razloga molimo kupce da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.Košarica

Vaša košarica je prazna

Moj račun
Niste prijavljeni
Prijava


Plaćanje

Plaćanje negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.

Negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.


DostavaDvojno iskazane cijene su izračunate prema fiksnom tečaju konverzije:
1€ = 7,53450 HRK